RunFest_Kilsajahti_artikkelikuva

RunFest Kilsajahti 4.5.-4.9.2015

RunFest Kilsajahti on leikkimielinen Helsingin, Tampereen ja Turun välinen kunnonkohotuskisailu, jossa kilpaillaan siitä, mikä kaupunki kerää yhdessä eniten kävely- ja juoksukilometrejä. 

 RunFest Kilsajahdin tarkoituksena on vauhdittaa RunFest -juoksutapahtumaan valmistautumista ja kannustaa ihmisiä keräämään enemmän kilometrejä oman kaupungin kilometripottiin. Eniten kilometrejä yhdessä kerännyt kaupunki voittaa ja jokaisen kaupungin joukoista palkitaan eniten kävely- ja juoksukilometrejä keränneet osallistujat.

Kisa on käynnissä 4.5.-4.9.2015 ja se on kaikille avoin ja maksuton.

Näin osallistut

Osallistuminen tapahtuu kirjautumalla tai rekisteröitymällä osoitteessa kilsajahti.fi/kilsaweb ja liittymällä oman kaupungin tiimiin tiimikohtaisen koodin avulla. Katso oman kaupunkisi koodi alta ja liity tiimiin syöttämällä koodi palvelun Tiimit -sivulla. Koodin syöttäminen vaatii kirjautumisen palveluun.

  • Helsinki    IHNPTK1X
  • Turku        457E69FM
  • Tampere   N9IEYKC

 

Jokainen osallistuja saa palveluun rekisteröityessään henkilökohtaisten kilometrisuosituksen viikoittaiseksi tavoitteekseen. Kirjaa keräämäsi kilometrit kilsajahti.fi/kilsaweb -palveluun ja kerää oma viikkotavoite täyteen. Kirjatut kilometrit kartuttavat automaattisesti omaa ja samalla tiimin yhteistä kilometripottia.

Seuraa kisan edistymistä

Liity RunFest Kilsajahti 2015 -tapahtumaan Facebookissa ja seuraa siellä kaupunkien välisen kisan edistymistä. Kaupunkien keräämät kilometrit päivitetään Facebookin tapahtumasivulle viikoittain.

https://www.facebook.com/events/862810163785139/

Oman kaupungin kilometripotin kertymistä voit seurata kilsajahti.fi/kilsaweb palvelussa oman tiimisi sivulla, missä näet myös oman sijoittumisesi tiimin jäsenenä.

Jaa haastetta eteenpäin ja kannusta oma kaupunki voittoon! 

Kutsu kavereita, tuttuja ja naapureita tai haasta työyhteisösi mukaan kunnonkohotustalkoisiin kerryttämään tiimin yhteistä kilometripottia. Kutsuminen onnistuu helposti joko jakamalla tiimin koodia eteenpäin tai lähettämällä kaverille kutsu kaupungin tiimi-sivun kautta.

Jaa omat lenkkihetkesi ja lähetä kuvia tai videoita kisan Facebook-sivulle tai Instagramiin käyttäen hashtageja #RunFest2015 #Kilsajaht

Säännöt 

RunFest Kilsajahdissa tarkoitus on kerätä mahdollisimman paljon kilometrejä omaan sekä oman kaupungin kilometripottiin. Kisan voittaa se kaupunki, joka yhdessä kerää eniten kilometrejä ja jokaisen kaupungin joukoista palkitaan eniten kävely- ja juoksukilometrejä keränneet jäsenet.

Kisaan voi osallistua koko kisan ajan ja kilometrejä voi merkitä palveluun myös takautuvasti. Kaikki kisan aikana kerätyt palveluun merkityt kävely- ja juoksukilometrit lasketaan mukaan. Kilometrit tulee kirjata palveluun viimeisenä kisapäivänä klo 12 mennessä.

Kisa on käynnissä 4.5.-4.9.2015 ja se on kaikille avoin ja maksuton eikä se vaadi osallistumista RunFest tapahtumaan. 

Palkinnot

Kaupunkien välisen kisan voittaja julistetaan päätöspäivänä 4.9.2015. Jokaisessa RunFest -tapahtumassa palkitaan kyseisen kaupungin joukoista 5 eniten kävelykilometrejä kerännyttä sekä 5 eniten juoksukilometrejä kerännyttä jäsentä. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti jälkikäteen, mikäli he eivät pääse vastaanottamaan palkintoaan tapahtumassa. 

Kaikille osallistujille on luvassa parempaa kuntoa, hyvää fiilistä ja enemmän kilometrejä!

RunFest 

RunFest on uudenlainen työhyvinvointitapahtuma, joka yhdistää elämyksellisellä tavalla liikunnan, yhdessäolon ja hauskanpidon. Tapahtumassa kävellään tai juostaan joukkueena 5 x 4,2 kilometrin RunFest viesti lämpimässä loppukesän illassa. Yhteisen puolimaratonin jälkeen kokoonnutaan yhdessä piknikille nauttimaan yhdessäolosta ja pitämään hauskaa. 

RunFest-viesti ei ole kilpailu, mutta silti kaikki ovat voittajia – iästä, koosta tai kunnosta riippumatta!

  • RunFest Helsinki 27.8.2015
  • RunFest Tampere 3.9.2015
  • RunFest Turku 26.5.2016

 

Lue lisää tapahtumasta www.runfest.fi

Kisan järjestää Kilsajahti yhdessä RunFest -juoksutapahtuman kanssa. Ota yhteyttä kisan järjestäjään, lähetä kysymyksiä tai palautetta osoitteeseen tiimi@kilsajahti.fi/kilsaweb tai info@runfest.fi.

Comments are closed.