Elämyksellisyys innostaa mukaan juoksutapahtumiin

Kävely- ja juoksutapahtumien suosio on kasvanut uudenlaisten elämyksellisten tapahtumien rantauduttua Suomeen. Erilaisia tapahtumia löytyy kaikenkuntoisille lenkkeilijöille aina innokkaasta kävelijästä intohimoiseen juoksijaan. Nykyään yhä useampi aloitteleva kuntoilija haluaa ottaa tavoitteekseen tapahtuman, jossa ajan sijaan tärkeintä onkin liikkuminen ja yhdessäolo.

Jokainen haluaa olla kunnossa tapahtumiin osallistuessaan ja valmistautuminen on hyvä aloittaa ajoissa. Kilsajahti toimii hyvänä matkakaverina kohti tapahtumaa. Viikoittain toistuva kilsojen jahtaaminen ja muistiin merkityt kilometrit kertovat olennaisen: Mitä enemmän kilsoja, sitä parempi kunto!

Liikuntatapahtumiin lähdetään nykyään liikkumisen lisäksi viettämään hauskaa päivää yhdessä kaveriporukan tai työkavereiden kanssa. Yritykset ovat innostuneet yhdistetyistä liikunta- ja illanviettotapahtumista, joissa koko henkilökunta on mukana: osa juoksee, toiset kävelee ja loput kannustavat. Liikunnallinen päivä huipentuu yhteiseen piknikkiin kesäisessä illassa.

Yhteishengen luomisen voi mainiosti aloittaa jo hyvissä ajoin ennen varsinaista tapahtumaa Kilsajahdin avulla. Mukaan tuleva porukka perustaa Kilsajahti –palveluun oman tiimin, jossa iloinen tsemppihenki pääsee kukoistamaan ja kasvamaan kuntohuippuun tähdäten. Yhteinen valmistautuminen tapahtumaan tiimiyttää porukkaa ja synnyttää mukavaa pöhinää työpaikoille.

Kilsajahti suosittelee liikkumisen, yhdessäolon ja hauskanpidon yhdistäviä RunFest- ja NiceRun –juoksutapahtumia, joita järjestetään tulevana kesänä ympäri Suomen 12 eri paikkakunnalla.

RunFest on joukkueen yhteinen juoksutapahtuma, jossa lämpimässä loppukesän illassa kävellään ja juostaan joukkueena 5 x 4,2 kilometrin viesti. Yhteisen puolimaratonin jälkeen kokoonnutaan piknikille nauttimaan yhdessäolosta. Lue lisää www.runfest.fi.

Nice Run on 5 kilometrin pituinen luonnonkaunis reitti, jonka voi juosta, hölkätä tai kävellä omaan tahtiin. Tapahtumaan voi ilmoittautua joko yksin tai ryhmänä ja lenkin jälkeen osallistujille tarjotaan runsas ja monipuolinen piknik. Lue lisää www.nicerun.fi.

Kokoa oma Kilsajahtiporukkasi kasaan ja ottakaa yhteiseksi tavoitteeksi juoksutapahtuma!

Espoo 10.6.2015 NiceRun 
Forssa 1.6.2015 NiceRun
Helsinki 27.8.2015 RunFest

Hämeenlinna 8.6.2015 NiceRun
Kalajoki 22.8.2015 NiceRun
Lahti 9.6.2015 NiceRun

Naantali 11.6.2015 NiceRun
Pietarsaari 3.6.2015 NiceRun
Seinäjoki 2.6.2015 NiceRun

Turku 20.8.2015 RunFest
Tampere 3.9.2015 RunFest
Vaasa 4.6.2015 NiceRun

Comments are closed.