testaa-kuntosi

Testaa kuntosi! Kuntotesti on helppo tehdä itse

Oman kuntotason ja kunnon kehittymisen arvioiminen on vaikeaa, eikä kokenutkaan liikkuja välttämättä pysty arvioimaan fyysisen kuntonsa tilaa. Kunnon kehittymisen todentamisella on kuitenkin suuri vaikutus motivaatioomme jatkaa ja lisätä liikkumista, joten kunnon testaaminen onkin hyvä tapa saada lisäpuhtia … Lue lisää »


Liikuntatapahtuma houkuttelee liikkumaan ja nauttimaan

Liikuntatapahtuma houkuttelee liikkumaan ja nauttimaan

Kesäinen liikuntatapahtuma houkuttaa yhä useampaa osallistumaan. Tarjolla on monenlaisia vaihtoehtoja huippukuntoisten maratoneista aina tavallisen tallaajaan liikunnalliseen hauskanpitoon. Kävely on kirinyt liikuntatapahtumissa juoksun rinnalle! Kävely sopii monen mielenlaatuun ja kehon muotoon juoksua paremmin. Onkin ilahduttavaa, että tiukan kilpailemisen … Lue lisää »


liikunnan-hyödyt-saa-vähemmälläkin

Liikunnan hyödyt saat vähemmälläkin

Tämä teksti on toivottavasti niin synninpäästö kuin motivaattori kaikille teille, etenkin perheellisille, joiden omatunto kolkuttaa liian vähäisestä liikunnasta. Pienistä puroista syntyy suuri joki Niin klisee, mutta niin se vain sopii tähän(kin) tilanteeseen kuin nenä päähän. Käsi ylös, … Lue lisää »


yhdessä-pyöräillen

Lauantaina hypätään pyörän selkään! – Yhdessä pyöräillen 14.5.

Suomen Ladun jäsenyhdistykset järjestävät lauantaina 14.5. kaikille avoimia pyöräilytapahtumia yli 60 paikkakunnalla. Tällä viikolla vietetään valtakunnallista pyöräilyviikkoa, johon sijoittuvalla Yhdessä pyöräillen -päivänä voi lähteä pyöräretkelle, osallistua koko perheelle suunnattuun pyörätapahtumaan tai lähteä tutustumaan vaikka paikalliseen pyöräliikkeeseen. Suomen … Lue lisää »


Unelmien-liikuntapäivä

Unelmien liikuntapäivä 10.5 – Liiku ainakin kilsa!

Ensimmäinen Unelmien liikuntapäivä hyrähtää käyntiin tiistaina 10.5.2016. Silloin kuka tahansa voi järjestää liikuntaan innostavan tempauksen missä päin Suomea tahansa. Kilsajahti haastaa sinut: liiku ainakin kilsa!     Kutsuisiko kaverin pyörälenkille illalla vai järjestettäisiinkö työpaikalla kävelykokous keskellä päivää? … Lue lisää »


Kilsajahti- tiimi

Näin helppoa on perustaa Kilsajahti -tiimi

Kevät ja kesä houkuttelee ulos liikkumaan! Tavoite ja pieni leikkimielinen kisailu työporukan, parhaan kaverin tai perheen kesken on aina kivaa ja kannustaa liikkumaan enemmän. Pistä pystyyn oma tiimi ja haasta muut mukaan keräämään kilometrejä. Jokainen voi kuulua … Lue lisää »